Kavels Het Lint, Bouwnummer 50

Koopprijs

€ 825.000

Kaveloppervlak

1.347 m2

Omschrijving

PERFECTE VERBINDINGEN EN RECREATIE
Het Lint vormt een nieuwe en aantrekkelijke verbinding met een bestaande wijk, inclusief voorzieningen, en de opkomende woonwijk Noorthey en het daarachter gelegen Duivenvoorde. Tegelijkertijd opent de nieuwe fietsbrug richting de Graaf Adolflaan een recreatieve route tussen Leidschendam en het omliggende landschap, ideaal voor ontspannende fietstochten en wandelingen.

NATUURLIJKE EN CHARMANTE KAVELAFSCHEIDINGEN
Uw nieuwe woning wordt omringd door prachtige hagen aan de voorzijde en erfgrens met reeds aangelegde bosschages aan de achterzijde. Dit zorgt voor een organische uitstraling die perfect past bij de landelijke sfeer van het gebied.

PARKEERCOMFORT EN GROENE ACHTERTUINEN
Als bewoner parkeert u eenvoudig op uw eigen terrein, terwijl bezoekers hun auto kunnen parkeren in de groene zones langs het laantje, omringd door bomen.

ROYALE WOONKAVELS IN EEN GROENE OASE
De royale woonkavels worden omgeven door robuuste groenstructuren van hagen en struiken, die na verloop van tijd naadloos opgaan in het bestaande groen van uw tuin. Met volwassen begroeiing zullen deze kavels het natuurlijke silhouet van Landgoed Voorlei versterken.

KAVELPASPOORTEN
Voor elke bouwkavel is een zogenaamd kavelpaspoort opgesteld. Dit kavelpaspoort is een tekening waarop zo duidelijk mogelijk is aangegeven wat de maatvoering is, hoe het bouwvlak is gemaatvoerd en welke restricties er zijn ten aanzien van de aanleg en inrichting van de kavel. Het kavelpaspoort is een hulpmiddel, maar vervangt nooit de regels vanuit het omgevingsplan en/of het beeldkwaliteitsplan. Waar er een tegenstrijdigheid is, prevaleren het vigerende omgevingsplan en/of beeldkwaliteitsplan.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 825.000
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Kavel
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwgrond details
Permanente bewoning
Perceeloppervlakte
1.347 m2
Bouwjaar
2024

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.347 m2

Buitenruimte

Locatie
Aan park, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving en Landelijk gelegen

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Frisia Makelaars

Den Haag

Landgoed Voorlei

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Kavels Het Lint in het project Landgoed Voorlei

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.