Rijwoning 5.10m breed, Bouwnummer 030

Koopprijs

€ 516.005

Woonoppervlakte

141 m2

Kaveloppervlak

111 m2

Omschrijving

Deze charmante tussenwoning in De Blauwe Kreken fase 4 staat garant voor ultiem woongeluk. Neem de 141 m2 aan woonoppervlakte, 3 slaapkamers en de tuin met berging op het noordwesten. Maar ook de rustige ligging in de wijk, waar groen de boventoon voert, is ideaal. Ben jij gevallen voor het ontwerp met rood metselwerk, grijze spekbanden en oranje kap mét tuitgevel? Ontdek bouwnummer 030 dan verder!

Een open woonkamer
De entree bevindt zich aan de voorzijde, waar je binnenkomt in de hal met toilet, meterkast en trap naar de 1e verdieping. Daarna bereik je het open woongedeelte met aan de voorzijde de keuken en achterin de zithoek met een deur naar de tuin. Zo blijft er in het hart van het huis genoeg ruimte over voor een grote eettafel. De plek waar je met het gezin samenkomt of waar je vrienden en familie ontvangt voor een gezellig diner.

Meer ruimte boven
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer voorzien van een wastafel, douche en toilet. De zolder is dankzij de tuitgevel lekker ruim en heeft een afgesloten techniekruimte met plek voor de wasmachine en droger. Hoe je deze verdieping verder inricht is helemaal aan jou. Ga je voor een logeerbed of wordt het een speelkamer? De mogelijkheden zijn er.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 516.005
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Tussenwoning
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
141 m2
Perceeloppervlakte
111 m2
Inhoud
527 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Olsthoorn Makelaars

Den Haag

De Blauwe Kreken fase 4

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Rijwoning 5.10m breed in het project De Blauwe Kreken fase 4

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.