Rijwoning 5.70m breed, Bouwnummer 047

Koopprijs

€ 534.850

Woonoppervlakte

144 m2

Kaveloppervlak

148 m2

Omschrijving

Het charmante ontwerp met o.a. de voordeurluifel past perfect bij het dorpse karakter van De Blauwe Kreken. Een plaatje om naar te kijken! Verder beschikt deze tussenwoning beschikt over 143 m2 woonplezier, 3 slaapkamers en een tuin op het zuidoosten. Deze heeft een achterom én een berging, handig voor bijvoorbeeld de fietsen. En met 2 privé-parkeerplaatsen achter het huis hoef je nooit meer te zoeken naar een plekje. Is bouwnummer 047 jouw favoriet?

Open, licht en breed
De entree bevindt zich aan de voorzijde, waar je binnenkomt in de hal met toilet, meterkast en trap naar de 1e verdieping. Daarna bereik je het open en lichte woongedeelte dat dankzij de breedte van 5,7 meter ook lekker ruimtelijk is. Hier staan koken, eten en wonen gezellig met elkaar in verbinding en loop je via de tuindeur in de zithoek zo door naar buiten. Een heerlijke plek om ‘s zomers te barbecueën of een boekje te lezen onder de parasol.

Wie slaapt waar?
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer, voorzien van daglicht, een wastafel en douche. De zolder is één open ruimte die je nog geheel naar wens inricht. Je vindt hier ook een afgesloten techniekruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 534.850
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Tussenwoning
Bouwjaar
2023

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
144 m2
Perceeloppervlakte
148 m2
Inhoud
555 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Olsthoorn Makelaars

Den Haag

De Blauwe Kreken fase 4

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Rijwoning 5.70m breed in het project De Blauwe Kreken fase 4

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.