Buitenplaats Hofstede: Het ideale decor voor puur woongeluk

24 oktober 2024

Een droom die uitkomt..... Er wordt hard gewerkt aan de realisatie van Buitenplaats Hofstede in Rijswijk. Wat gaat het mooi worden! Een markant gebouw met een aanbod van 16 luxe drie- en vierkamer appartementen en penthouses. 

Buitenplaats Hofstede maakt straks weer op lommerrijke wijze deel uit van de Rijswijkse Landgoederenzone, een rijk cultuurhistorisch gebied dat bekend staat om de zeven landgoederen en gelegen is rondom de van Vredenburchweg.  Het wordt een prachtige plek om te wonen dichtbij het Rijswijkse Bos, de Rijswijkse Schouwburg, Park den Burgh, Tennispark Welgelegen en het Julialaantje. Ook het karakteristieke oude centrum van RIjswijk met de Herenstraat is nabij. 

Wij lichten bouwnummer 2 voor u uit; gelegen op de begane grond. Dit appartement is voorzien van een schitterend terras op de kop van de waterpartij en georienteerd op het zuidoosten, dat door een drietal openslaande deuren vanuit de ruime woonkamer bereikbaar is. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 144 m2 en twee ruime slaapkamers. De afwerking is zeer luxe en comfortabel, inclusief een keuken van SieMatic, tegelwerk en sanitair. 

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de projectwebsite www.buitenplaatshofstede.nl

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Buitenplaats Hofstede | Appartementen?

Bekijk ook het project Buitenplaats Hofstede | Appartementen

In verkoop
custom media
Meer informatie

Buitenplaats Hofstede | Appartementen

Rijswijk

6 woningen beschikbaar
109m - 173m woonoppervlakte
€ 784.500 tot € 1.297.000