Frank en fraai wonen tussen stad en strand

30 augustus 2024

Huizen in Art Nouveau-stijl, met authentieke details. Gelegen aan brede groene lanen die richting parken of strand gaan. Veel Haagser dan dit wordt het niet: het Statenkwartier. Het is de wijk die voor velen synoniem is aan Den Haag, pardon: ’s-Gravenhage.

Want hier voel je nog altijd de sfeer van toen. En die van nu: De Frank, nieuwe blikvanger op de hoek van de Frankenslag en de Scheveningseweg.

De Frank, het toekomstige nieuwbouw appartementengebouw grenst aan het groen van de Scheveningse Bosjes en Frankenslag. Het project omvat slechts negentien appartementen en twee penthouses. De plattegronden van de appartementen variëren van 54 tot wel 141 vierkante meter. Voor wie de exclusiviteit van een van de twee penthouses op de vierde etage ambieert, deze zijn beschikbaar met 160 en 171 vierkante meter woonoppervlakte.

Het genoegen van buiten zijn De Frank heeft de plezierige luxe van ruime buitenverblijven. Op de begane grond hebben de vijf appartementen een terras met aansluiting op de tuin rondom De Frank, bovenin meten de balkons minimaal 10 tot wel 57 vierkante meter. Per zijde van het gebouw is de oriëntatie op de zon anders. De energievoorziening is die van de toekomst: warmte en koude wordt geregeld d.m.v. individuele luchtwarmtepompen, comfortabel beschikbaar via de vloer. Onderin het gebouw is ruimte voor auto’s in de parkeergarage - wonen in de stad zonder parkeerproblemen.

De Nieuwe Haagse School vormde de inspiratie voor het ontwerp. Het gebouw houdt met die architectuur mooi het midden tussen toen en nu. Zoals De Frank ook mooi het midden houdt tussen Den Haag en Scheveningen. Shoppen op het Noordeinde is even dichtbij als een heerlijke dag aan het strand. Met de ligging aan de Scheveningseweg is een vloeiende ontsluiting gegarandeerd. En openbaar vervoer is om de hoek beschikbaar.

Heb je belangstelling voor deze fraaie ontwikkeling? De verkoop start in het najaar van 2024; laat je gegevens achter op de projectwebsite zodat je op de hoogte blijft!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Frank, Scheveningseweg 82?

Bekijk ook het project De Frank, Scheveningseweg 82

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Frank, Scheveningseweg 82

's-Gravenhage

55m - 182m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend