Inschrijving Kavels Achter de Duinen Fase 3 gestart!

07 oktober 2024

De verkoop van de 11 kavels in Kavels Achter de Duinen fase 3 is inmiddels in volle gang! 

Zelf een huis bouwen …, wie droomt daar niet van. Kavels Achter de Duinen is de ideale plek voor natuurliefhebbers, die aan de kust willen wonen nabij de duinen en de zee van Monster. Elk seizoen is het genieten van de veranderende jaargetijden. Op vrijdag 27 september jl. is de verkoop van 11 kavels in project Kavels Achter de Duinen Fase 3 gestart. Via de interactieve kavelkaart op de website zijn de beschikbare kavels met oppervlakten vanaf 355 - 426 m2 te bekijken en kan een selectie van (max) 5 kavels worden gemaakt. De koopsommen starten vanaf € 455.000,- v.o.n. Heeft u uw keuze al gemaakt? De deadline voor de inschrijving is maandag 14 oktober 12:00 uur.

Zelfbouwen
De individuele kavelpaspoorten geven inzicht in de (bouw)mogelijkheden. Zelf bouwen is een intensief en leuk proces. Voor velen nieuw, dus we helpen u graag verder. Op de website www.kavelsachterdeduinen.nl vindt u uitgebreide informatie over het aankopen van een kavel. De kavel- en situatiekaart geven meer inzicht in de beschikbare kavels en de ligging. U leest meer over deze mooie woonlocatie nabij duingebied Solleveld, het beeldkwaliteitsplan Westmade-Noord met de randvoorwaarden en architectuurstijlen, info over zelf bouwen en over het proces. Het stappenplan legt uit hoe het kopen van een kavel in z’n werk gaat. Het nieuwbouw team van Borgdorff Makelaars en Olsthoorn Makelaars is verantwoordelijk voor de verkoop en kunnen meedenken voor een gedegen financieel advies en de waardebepaling van uw huidige woning. Bent u benieuwd naar de ervaring van eerdere kopers? Lees hier het interview met kopers uit fase 1. Met een aantal handige tips voor zelfbouw!

Persoonlijk account en inschrijven gemeente Westland
Inschrijven voor een kavel kan via een online account dat u kunt aanmaken op de website. Als u bent ingeschreven wordt u automatisch op de hoogte gehouden via online nieuwsbrieven. Wilt u in aanmerking komen voor een van de kavels in Kavels Achter de Duinen, dan moet u tevens ingeschreven staan of zich alsnog inschrijven als woningzoekende in het woningzoekende systeem van de gemeente Westland. Alle gegevens en linkjes staan vermeld op de aanmeldpagina.

Toch nog vragen? Uiteraard kunt u contact opnemen met een van de makelaars. De gegevens en alle informatie over de kavels staan op de projectwebsite.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Kavels Achter de Duinen?

Bekijk ook het project Kavels Achter de Duinen

In verkoop
custom media
Meer informatie

Kavels Achter de Duinen

Monster

14 woningen beschikbaar
€ 445.000 tot € 560.000