Nieuw kavelaanbod in Achter de Duinen in Monster

12 september 2024

Binnenkort start de verkoop van de 11 vrije kavels in Kavels Achter de Duinen. 

In een prachtige omgeving omringd door Nationaal Park Hollandsche Duinen en de Noordzee, is het mogelijk om met uw eigen architect en aannemer een woning in een stijl met allure te bouwen op een kavel van gemiddeld 400 m². Kavels Achter de Duinen is de ideale plek voor natuurliefhebbers die graag aan de kust wonen nabij de duinen en de zee van het gezellige kustdorp Monster.

Uniek wonen met kustarchitectuur Een beeldkwaliteitsplan zorgt voor een eenduidige uitstraling van het nieuwe woongebied Achter de Duinen, waarbij duin- en poldersferen centraal staan en houten details zijn opgenomen. Kavels Achter de Duinen is in vele opzichten een unieke plek om te wonen. Met de veranderende jaargetijden is het ieder seizoen genieten. Het strand en de duinen, de zee, park Madestein, het Ockenburghse bos, de dorpskern van Monster maar ook de stad Den Haag liggen op wandel- en fietsafstand. U bent daarnaast binnen 15 minuten met de auto op de snelwegA4 en/of A20.

Start verkoop 11 vrije kavels
Binnenkort start de online verkoop van in totaal 11 vrije kavels in deelgebied Westmade-Noord, nabij de bekende watertoren in duingebied Solleveld. De kavels liggen aan water en hebben een tuinligging op het zuiden. Vanaf de start verkoop staan de kavelkenmerken, de kavelpaspoorten, het beeldkwaliteitsplan, de koopsommen en de concept overeenkomsten online. Op basis van een kavelplankaart kunnen voorkeuren worden geselecteerd.

Kavelevent
De start verkoop staat voor begin oktober gepland. Tijdens een speciaal kavelevent is het mogelijk om de locatie te bekijken en tevens inhoudelijke vragen aan het verkoopteam te stellen. De stedenbouwkundige van Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom geeft een toelichting op het beeldkwaliteitsplan.

Bent u nieuwsgierig naar de kavels in deze nieuwe fase? Meld u dan aan als belangstellende op de website. U wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en ontvangt als eerste de start verkoop datum en de uitnodiging voor het startverkoopevent. Het is tevens mogelijk om een persoonlijk account aan te maken waarmee vanaf de start verkoop online de voorkeuren kunnen worden doorgegeven.

Kavel of nieuwbouwhuis kopen in het Westland?
Randvoorwaarde om voor een kavel in aanmerking te kunnen komen is dat u ook bent ingeschreven als woningzoekende bij de gemeente Westland in het woningzoekende registratiesysteem. Mochten er bij de inschrijving op de kavels meerdere gegadigden zijn voor hetzelfde kavelnummer, dan bepaalt het registratiesysteem -op basis van hoe lang u ingeschreven staat- of u voorrang krijgt bij het toewijzen van die kavel.

Op het aanmeldformulier van de kavel website is een link opgenomen naar de pagina van de gemeente Westland.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Kavels Achter de Duinen?

Bekijk ook het project Kavels Achter de Duinen

In verkoop
custom media
Meer informatie

Kavels Achter de Duinen

Monster

3 woningen beschikbaar
€ 369.500 tot € 674.500