De Prins in Hof van Rijswijk: vanaf 12 november a.s. in verkoop

25 oktober 2024

Hof van Rijswijk kent een rijk aanbod aan woningen met voor ieder wat wils. En het eerste aanbod gaat binnenkort in verkoop. We starten met de verkoop van 16 appartementen in de bovenste etages van de woontoren de Prins.

In het hoogste en slankste deel van De Prins zorgen slechts vier appartementen per verdieping voor een exclusieve woonomgeving. Licht, lucht en ruimte bepalen de woonkwaliteit van de appartementen van ca. 100 m² met grote raampartijen, een fantastisch uitzicht en forse balkons van ca. 10 m². Wil je nog meer ruimte? Twee woningen op de 11e verdieping hebben riante dakterrassen van ca. 48 m². De ruime appartementen zijn helder opgebouwd met leefruimten aan de gevels en badkamer, toilet en berging centraal in de woning.

De appartementen van De Prins gaan vanaf 12 november a.s. 9.00 uur online in verkoop! Ontdek hier de verschillende woningtypen in De Prins.

Wil je alle woningen in detail bekijken? Neem dan een kijkje in de woningzoeker. En laat je gegevens achter op de projectwebsite zodat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hof van Rijswijk?

Bekijk ook het project Hof van Rijswijk

Binnenkort in verkoop
custom media
Meer informatie

Hof van Rijswijk

Rijswijk

60m - 173m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend