Inloopevent De Juffer op 24 juli a.s. van 16.00 - 17.30 uur

19 juli 2024

Uniek wonen. Dat mag met recht gezegd worden over de Juffer in Pijnacker. Groenrijk en met prachtig uitzicht. Alle royale, exclusieve en unieke appartementen zijn ruim en hebben veelal een riant terras, wat op zichzelf al een unicum is.

Ervaar het Ultieme Luxe Leven in Penthouse bouwnummer 18; stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde luxe en comfort. Met een adembenemend uitzicht over de serene plas van Van Buijsen en de omliggende groene omgeving, biedt dit exclusieve penthouse van ca. 181 m² een woonervaring als geen ander.

Bouwnummer 18 – het Penthouse – biedt:

* Een woonoppervlakte van ca. 181 m² * Gelegen op de 4e verdieping * Een royale living met leefkeuken * Een riante buitenruimte van 77 m² met overhoekse oriëntatie en uitzicht * Drie ruime slaapkamers, aanpasbaar naar wens * Een luxe keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur * Hoogwaardig Villeroy & Boch sanitair en MOSA tegelwerk * Houten binnenkozijnen en binnendeuren, gestucte plafonds, en akoestische dekvloeren * Inpandige berging van ca. 8 m² * Vloerverwarming en -koeling in alle verblijfsruimten * Vier fietsparkeerplekken en oplaadpunten voor elektrische fietsen * Twee privé parkeerplaatsen in de half verdiepte stallingsgarage, voorbereid op elektrische oplaadpunten

Je bent van harte welkom op een inloopevent op:

- woensdag 24 juli, van 16.00 tot 17.30 uur, Westerwater 44 te Berkel en Rodenrijs

- woensdag 28 augustus, van 16.00 tot 17.30 uur, in de bouwkeet aan de Van Buijsenlaan te Pijnacker