Informatiecentrum Triadome is weer open!

15 augustus 2024

Stel je zich eens voor hoe fantastisch je hier kunt wonen. In een duurzaam, nieuw koopappartement aan de Vliet. Met alle voorzieningen op loop- of fietsafstand. Zo sta je in vijf minuutjes lopen al in hartje Leidschendam op een sfeervol, historische plek bij de Sluis.

Wie kiest voor Triadome kiest voor comfortabel wonen in een appartement, tuinloft (2-laags) of penthouse. Gunstig gelegen op de zon, energiezuinig, veel ruimte voor groen en water, een gezellige openbare ruimte en een half verdiepte parkeergarage.

De realisatie van dit pure woongeluk aan de Vliet is gestart. Op de projectlocatie wordt hard gewerkt! Goed om nu jouw droomhuis uit te kiezen, zodat je nog voor de start van de bouw je woonwensen kunt bespreken. Bekijk het actuele woningaanbod met de woningzoeker en kies nu jouw ideale nieuwe thuis. Een plek waar je binnenshuis en buiten zorgeloos kunt genieten.

Heb je vragen? Bel de makelaar of kom langs in ons informatiecentrum. Het informatiecentrum is gevestigd in het kantoor van BOBgroep, Rhone 24 in Den Haag. Na de zomerperiode zijn de makelaars nu weer elke woensdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur aanwezig om je te informeren. Je kunt vrijblijvend binnenlopen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Triadome?

Bekijk ook het project Triadome

In verkoop
custom media
Meer informatie

Triadome

Leidschendam

30 woningen beschikbaar
56m - 274m woonoppervlakte
€ 399.000 tot € 2.152.500